The Botanical Gardens

Hei og hopp!

Jeg kom akkurat inn døren etter en lang dag på skolen og rundt om kring i Dublin, men før jeg lukker øynene for dagen tenkte jeg at jeg ville dele noen av bildene jeg tok da vi var i den botaniske hagen på søndag. For bare ett år siden hadde kanskje en botanisk hage vært det siste jeg hadde hatt lyst til å besøke, men etter at blomsterinteressen min virkelig tok fart i sommer har jeg gledet meg til å besøke Dublins botaniske hage som jeg har lest mye bra om, og jeg ble ikke skuffet.

DSC00245 DSC00240 DSC00260 DSC00255 DSC00270 DSC00256 DSC00248 DSC00230

Det er noe spesielt over det å spasere mellom alle de eksotiske blomstene, buskene og trærene, dra inn alle de spennende duftene og la tankene sveve med en kopp kaffe i hånden… Det var nok ikke siste gangen jeg spanderte søndagen min i denne parken, nei!


Imorgen blir det nok en lang dag på skolen, men nå begynner saker og ting endelig å falle litt på plass og jeg begynner å få oversikt over hvilke fag jeg skal lese og hva jeg må gjøre i de forskjellige fagene. Det er en hel del som skal leses og lange oppgaver som tilslutt skal skrives, men jeg har vært veldig heldig med både fag og forelesere for alt er veldig interessant.

Jeg har mange innlegg på lur, blant annet et innlegg fra nærområdet(og rommet mitt som jeg har lovet deg, Kaisa ♥), i tillegg til at jeg har mange bilder fra tirsdagens utflukt til Howth som var helt nydelig. Så følg med om dere vil se mer fra Dublin!

Puss & kram ♥

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

     

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>