A Daytrip to Howth

Hei alle!
Nå sitter jeg i femte etasje i en av de gamle bygningene her, og ser ut på en av de største gatene her i Dublin, der folk haster forbi i regnværet med kaffekoppen i hånden. For noen timer siden hastet jeg også frem i gatene, på vei til mitt første seminar i Social Theory som jeg var sikker på begynte klokken 11, men så viste det seg at det var klokken 12. Søren, tenkte jeg først, men så kom jeg på at det betydde at jeg jo hadde tid til å poste et innlegg her på bloggen så da var det jo ikke så gale likevel :)


Jeg har så mange bilder og så mye å fortelle fra forrige uke, men for å ta det i kronologisk rekkefølge så begynner jeg med tirsdagens utflukt til Howth sammen med min fine venn Per. Jeg tok sykkelen ut dit og bare sykkelturen var nydelig i seg, langs havnen med havet på ene siden og store flotte villaer på andre siden. Etter rundt 15 km på sykkelsetet var jeg fremme i Howth, et veldig koselig lite sted med restauranter på rekke og rad, fiskebåter som gjorde seg klar for å kaste loss ut mot det store havet og også kilometer på kilometer med fine turstier langs klippene. Vel, bildene snakker nok for seg – bare se så vakkert det var!:

DSC00276 DSC00277 DSC00282 DSC00284 DSC00288 DSC00290 DSC00292 DSC00294 DSC00303 DSC00307 DSC00308 DSC00311 Om du ser nøye på dette bildet så ser du en prikk i øvre midten, og det er faktisk en sel!DSC00312Vi avsluttet med en nydelig lunsj bestående av mange forskjellige retter av sjømat før jeg hev meg på sykkelen(og Per på toget) tilbake til det travle livet i Dublin.


Det var ikke bare denne utflukten vi var på forrige uke, på lørdag reiste vi til et vakkert slott og igår var jeg med Hiking Society til Wicklow Mountains og gikk i timevis i nydelig irsk natur. Dette kommer det mer om senere! Puss & Kram ♥

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

     

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>