Malahide Castle

Hei dere!
Nok et bildedryss er klart for publisering og denne gang er det fra lørdagens utflukt til Malahide Castle. Etter bare 20 min med tog var vi fremme og ble møtt av et imponerende slott med nydelige omgivelser. Vi begynte besøket med kaffe og scones før vi ble med på en guidet tur inne i slottet og gikk deretter rundt og tittet i hagen rundt slottet. Før vi tok toget hjem igjen nøt vi et bedre måltid på en lokal pub og alt i alt ble det en super lørdag sammen med herlige mennesker!

Haha, måtte bare ta med det siste bildet der også selv om det kanskje ikke var det vakreste bildet jeg har sett. Sånn går jeg rundt omtrent hele tiden, tuller og ler sammen med fantastisk herlige mennesker og nyter livet!


Vel, bortsett fra idag kanskje. Idag har jeg ligget i sengen stort sett hele dagen med feber og influensasmerter i kroppen. Heldigvis kom min fine venn Per med alvedon, godteri og te til meg så nå har de værste smertene lagt seg og sukkeret gjort meg hakket mer positiv. Heldigvis har jeg ikke hatt skole idag, men imorgen har jeg to seminar som jeg må gå på, så da er det bare å si til immunforsvaret at det må skjerpe seg og komme seg avgårde!

Som en parantes kan jeg jo fortelle at lærerne her er litt annerledes enn de er hjemme i Umeå. Spesielt hun vi har i Social Inequality som på forelesningen igår ga klar beskjed om at hvis hun så oss sitte på Facebook eller sjekke mail under forelesningene hennes, kom til å be oss forlate forelesningssalen. Hun sa også at: ”I am not your Facebook-friend so please write e-mails properly”(jeg hadde tidligere den dagen skrevet en mail til henne som jeg begynte med ”Hi Simone”, noe hun så på som svært upassende). Det ironiske i dette er jo at hun er lærer i Social Inequality – snakk om å behandle folk ulikt…Også kontrasten til e-mailen jeg fikk fra en lærer i Umeå forrige uke som startet med ”Tjena Elise!”. I tillegg er også ALT obligatorisk og det føles ofte som at de behandler oss som 17-åringer(hvilket kanskje ikke er så rart i og med at alle de nye irske studenter er 17, og virkelig trenger å passes på). Haha, jaja, det er vel bare å tilpasse seg den nye kulturen, men på enkelte områder blir jeg ganske så sjokkert over hvor gammeldags folk oppfører seg her!

Nok om det – nå skal jeg sove vekk influensaen! Vi blogges snart igjen, pusspuss ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

     

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>