Hipp Hurra!

Hei alle sammen!
Nå sitter jeg i sengen med dynen godt pakket rundt meg og allerede godt over halvveis ned i en chipspose. Og selv om kanskje ikke dataen og tastaturet mitt syns det er en god ide, så tenkte jeg å knaske videre på chips samtidig som jeg viser dere bilder fra gårsdagen som var dagen da jeg fylte 22 år! Til tross for at jeg i omtrent hver eneste samtale denne uken har fått flettet inn at ”It’s my birthday on Friday”, var jeg likevel redd for at alle skulle glemme det og at jeg kom til å bli sittende alene på bursdagen min, jeg har jo tross alt bare kjent disse menneskene i noen uker. Så feil kan man ta, for jeg var nemlig alt annet enn ensom!

Plutselig hørte jeg Happy Birthday jalle i gangene og en hel skokk med fine mennesker kom vandrende inn i den lille leiligheten vår. Og ikke nok med det, men gjengen hadde også plukket opp at jeg er veldig glad i søtsaker(haha), så jeg fikk en korg full i enorme mengder av sjokolade, kjeks og alle mulige forskjellige søtsaker i tillegg til et fint kort som alle hadde skrevet på ♥ Og heller ikke nok med det for min fine venn Per hadde også plukket opp at jeg ønsket meg et norsk flagg noe han hadde klart å få tak i, så resten av kvelden og natten gikk jeg rundt og veivde med det norske flagget og smilte et smil som var så stort at det nesten gikk rundt hodet mitt. Og når Kygo kom på høyttalerne på dansegolvet, kan jeg love dere at folk trodde det hadde klikket for meg! Til sammen ble over 100 bilder knipset, men det var jaggu ikke mange som egnet seg for bloggen! De bildene som følger under har i alle fall virkelig klart å fange den gode stemningen og det overeksalterte bursdagsbarnet…

DSC00579 DSC00589 DSC00594 DSC00610 DSC00633 DSC00640 DSC00647 DSC00656 IMG_8807 IMG_8812 IMG_8816 IMG_8819

Og når jeg kom hjem sliten og trøtt en gang altfor sent i natt og hadde gruet meg til og begynne å rydde og vaske på kjøkkenet, tror dere ikke at verdens beste roomies hadde vasket og ryddet ALT!? Nei, tror ikke jeg kunne vært mer heldig enn jeg var i går og jeg er så takknemlig for alt!

I tillegg til å få mange gratulasjoner og en stor feiring her, har også gratulasjonene tikket inn hjemmefra, og det var ikke bare en gang jeg var nødt til å tørke tårene etter å ha lest en melding på facebook, eller en bursdagssang på Snapchat! Selv om jeg har det fint her så savner jeg altså dere der hjemme også, og spesielt på dager som igår går tankene mye hjem! Så tusen takk for alle fine ord og gratulasjoner, jeg blir så glad for hver eneste en ♥


 

Puh, jeg tror jeg skal avslutte her så jeg får ladet ordentlig opp til imorgen, da skal jeg nemlig endelig begi meg ut i ordentlig skog med kart og kompass igjen – GLEDE! ♥

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

     

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>