Når høst blir til vinter

Det begynner å bli en stund siden jeg har skrevet her inne så nå tenkte jeg det var på tide å skrive noen ord og dele litt bilder samtidig som jeg har ett øye på tv-skjermen og herrenes skiathlon.

Det har allerede gått en måned siden jeg kom tilbake til Umeå igjen og mye av tiden har gått til skolearbeid, men til tross for lange dager syns jeg stort sett bare at det er kjekt. Nå leser vi idrettspsykologi med et gruppeperspektiv så vi veksler mellom å selv jobbe i grupper og deretter se på sin egen gruppe fra et tredje perspektiv og lærer mye om gruppedynamikk og lederskap. I tillegg tar jeg et ekstra sosiologifag som heter Work and Family in Transition som er et elsk-hat fag for min del, men mye nyttig lærer jeg meg i alle fall der også.

DSC00847 DSC00817 (2)

Utenom skole går mye av tiden til å omgås med mine fine venner. Jeg har også tenkt mye på hvordan tilfeldighetene har gjort det slik at jeg nå bor her oppe i Umeå, og hvor glad jeg er for at det ble akkurat sånn. Jeg kan aldri sette fingeren på det, men det er noe over Umeå som jeg elsker og som jeg ikke har opplevd noe annet sted. Kanskje det først og fremst handler om at jeg liker hvordan jeg som person er i Umeå, men hvordan det kan beskrives vet jeg heller ikke.

DSC00832 (2) DSC00828 (2)

Nå babler jeg i vei! Bildene jeg har klistret inn tok jeg da jeg var ute og gikk langs elven her i Umeå for en stund siden. Det var rett før de siste høstbladene falt og solen fremdeles varmet i nakken. Nå er det vinter her oppe i nord og snart er det jul!

DSC00826 (2) DSC00825 (2)

Ha en fin førjulstid alle sammen! Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg nok til å dele noen bilder fra de norske fjellene når jeg kommer hjem, så vi snakkes mer da om vi ikke snakkes før! Pusspuss ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

     

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>